Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis5g5.6kcal1.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)2.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g22kcal2.2g1g1g0g
Valittu annoskoko14g11kcal1.1g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g80kcal8g3.6g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751