Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 3.1g7.3kcal0.4g0g0.6g0g
Kananmuna, paistettu 1.7g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g39kcal1.4g2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko14g20kcal0.7g1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.4g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.3g10.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094