Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 6.3g7.4kcal1.1g0g0.3g0g
Sipuli 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2.9g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g62kcal3g1.2g5g0g
Valittu annoskoko14g31kcal1.5g0.6g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.8g0.3g1.3g0g
Arvot/100g100g223kcal10.9g4.3g18.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095