Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Anjovis 0.8g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli2.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio1g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Muna, annos 60g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g64kcal2.4g4.4g4g0.4g
Valittu annoskoko14g32kcal1.2g2.2g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.6g1.1g1g0.1g
Arvot/100g100g234kcal8.8g16.1g14.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831