Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2.6g1.5kcal0.3g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g2.4g15kcal0.5g0.2g1.3g0g
Juusto, keskiarvo 3.5g12kcal0.9g0g1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.3g0.2kcal0g0g0g0.2g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kauralese 0.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g74kcal4.8g1.2g5.6g1g
Valittu annoskoko14g37kcal2.4g0.6g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal1.2g0.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g268kcal17.3g4.3g20.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129