Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper6.3g18kcal1.6g0g1.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g61kcal3.4g0.4g5g0.2g
Valittu annoskoko14g30kcal1.7g0.2g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.9g0.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g219kcal12.2g1.4g18g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672