Jogurtti

Kuumenna maito kiehumispisteeseen.

Jäähdytä noin 50 AST. Lisää maitojauhe ja bulgarianjogurtti.

Laita Tupperin Servofix-astiaan ja Kirsi astia pyyhkeen sisään.

Anna olla yön yli ja laita jääkaappiin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1761 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.9kcal0.4g0.6g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1.6g0.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maitojauhe rasvaton 0.5g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g13kcal1.4g2g0.2g0g
Valittu annoskoko14g7kcal0.7g1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.4g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g47kcal5.1g7.2g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376140