Herkkunappis

300 g porsaan filettä
30 g voita

kastike:
2 dl kuohukermaa
3 tl sinappia
1 rkl soijakastiketta.

Paista ensin kevyesti porsaanfileet ensin voissa.

Laita uuni päälle 200 asteeseen.

Ota uunivuoka valmiiksi.

Laita porsaanfileet vuokaan.

Säästä paistettu voi. Vähennä lämpöä kolmoselle.

Laita mustapekka-juusto paloina kermaan.

Anna juuston sulaa kermaan.

Kun se on sulanut, lisää vielä sinappi ja soijakastike ja sekoita ne sekaan.

Lisää kastike vuokaan, jossa porsaanfileet on ja laita se uuniin.

Anna paistua 30-35 min. uunin tehosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Tottuli

Tottuli sanoi...

Annosta voi pienentää halutessaan. Riittää myös neljälle, jos ei halua syödä karpisti.

perjantai 06.03.2009 klo 15:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 36-44 %, runsasrasvainen, kasakka/musta-pekka 2.3g11kcal0.3g0.2g1g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Porsaanfilee, paistettu 5.3g8.6kcal1.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g81kcal3.6g0.6g7g0g
Valittu annoskoko14g41kcal1.8g0.3g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.9g0.2g1.8g0g
Arvot/100g100g296kcal13.1g2.2g25.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109630