Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)7.1g5.1kcal0.1g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Janssonfile (Abba), annos 100g1.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.1g3.7kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3.6g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g25kcal0.6g3g1g0g
Valittu annoskoko14g13kcal0.3g1.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.2g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g93kcal2.2g10.9g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411