Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g3.5g8.8kcal0.5g0g0.7g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi1.5g7.1kcal0.2g0g0.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Salsa medium (Rainbow)1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g39kcal1.4g0.6g3.2g0g
Valittu annoskoko14g20kcal0.7g0.3g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.4g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g144kcal5.1g2.2g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274