Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.8g2.5kcal0.4g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss1.2g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g28kcal2.6g1.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko14g14kcal1.3g0.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g102kcal9.5g4.4g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315