Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta3.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g14kcal0.6g1.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko14g7kcal0.3g0.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g51kcal2.2g6.5g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390