Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1.9g1.4kcal0.3g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g4.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Palsternakka 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g10kcal0.8g1.4g0g0g
Valittu annoskoko14g5kcal0.4g0.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.4g0g0g
Arvot/100g100g37kcal2.9g5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075