Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 6.2g2.7kcal0g0.4g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4.4g17kcal0g4.3g0g0g
Suklaa tumma 2.6g14kcal0.1g1.4g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g67kcal0.2g12.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko14g34kcal0.1g6.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal0.1g3.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g241kcal0.7g43.9g5.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914