Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow8.8g1.8kcal0.3g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Vuohenjuusto President2g5kcal0.4g0g0.4g0g
Valkoviini kuiva 2g1.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g23kcal1.4g0.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko14g12kcal0.7g0.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5g2.1g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744