Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste0.6g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)2.3g6.5kcal0.4g0g0.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.2g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g59kcal2.8g1.8g4.4g0g
Valittu annoskoko14g30kcal1.4g0.9g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.7g0.5g1.1g0g
Arvot/100g100g209kcal9.9g6.4g15.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100