Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g2.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g17kcal1.4g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko14g9kcal0.7g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.4g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g63kcal5.1g4.3g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571