Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali2.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g1.4g1.7kcal0.3g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g9kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko14g5kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g33kcal2.2g1.4g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251