Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)2g0.3kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 3.2g2.2kcal0.5g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g34kcal1.2g0.6g2.6g0g
Valittu annoskoko14g17kcal0.6g0.3g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g121kcal4.3g2.2g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678