Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 2.2g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.2g7.2kcal0g0.1g0.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.7g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi2.2g10kcal0.1g1.3g0.5g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Mangosose, Piltti2.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g68kcal1.2g5.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko14g34kcal0.6g2.9g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal0.3g1.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g246kcal4.3g20.9g16.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199