Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g14kcal1g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko14g7kcal0.5g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g51kcal3.6g4.3g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355