Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.9g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.6g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g3.2g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g38kcal3.6g0.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko14g19kcal1.8g0.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.9g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g136kcal12.9g1.4g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667