Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 2.9g9kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g1.4g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.4g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g2g6.3kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g62kcal3.6g3.4g3.2g0.6g
Valittu annoskoko14g31kcal1.8g1.7g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.9g0.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g220kcal12.9g12.1g11.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568