Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g2.4g8.7kcal0.2g1.9g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell3g3.3kcal0.7g0g0g0g
Pesto rosso0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Findus thai wokkivihannekset3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g31kcal1.8g4.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko14g16kcal0.9g2.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g112kcal6.5g15.8g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823