Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 7g3.8kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1.4g5kcal0.4g0g0.4g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g1.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g34kcal2g2g2g0.4g
Valittu annoskoko14g17kcal1g1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.5g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7.2g7.2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576