Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi, tumma0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta5.7g21kcal0.7g4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g125kcal1.6g15.4g6g0.4g
Valittu annoskoko14g62kcal0.8g7.7g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g31kcal0.4g3.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g446kcal5.7g55g21.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740