Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl0.7g2.5kcal0g0g0.3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)7.1g4.2kcal0.2g0.3g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.4g0.9kcal0g0g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.1g4.2kcal0g1.1g0g0g
Mansikkahillo 3.5g8kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g41kcal0.4g6.8g1.8g0g
Valittu annoskoko14g20kcal0.2g3.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.1g1.7g0.5g0g
Arvot/100g100g147kcal1.4g24.5g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958