Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Auringonkukansiemen 1.4g8.4kcal0.3g0.2g0.7g0.1g
Kurpitsansiemenet, kuivattu1g5.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.8kcal0.1g0g0.2g0.1g
Kaurahiutale 0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g76kcal2.6g9.2g3g1g
Valittu annoskoko14g38kcal1.3g4.6g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal0.7g2.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g273kcal9.4g33.1g10.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316