Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 5.5g8.8kcal1.7g0g0.2g0g
Hunaja0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g28kcal3.4g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko14g14kcal1.7g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.9g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g102kcal12.3g2.2g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113