Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g6.8g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g16kcal0.4g1g1g0.4g
Valittu annoskoko14g8kcal0.2g0.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g56kcal1.4g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208