Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5.8g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.9g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2.3g5.4kcal0.7g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g53kcal2.4g0.6g4.4g0.2g
Valittu annoskoko14g26kcal1.2g0.3g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.6g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g191kcal8.7g2.2g15.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994