Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis10g12kcal2.3g0g0.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g38kcal5.6g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko14g19kcal2.8g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1.4g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal20g1.4g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524