Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)12g5.4kcal0.4g0.6g0.2g0g
Ohrasuurimo 2g6.4kcal0.2g1.3g0g0.2g
Kauralese 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g25kcal1.2g4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko14g13kcal0.6g2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.3g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g91kcal4.3g14.4g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993