Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g5.9g10kcal1.2g0g0.6g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g2.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g2.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Pirkka kermajuusto 17%0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1.8g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g30kcal3.2g0.8g1.4g0g
Valittu annoskoko14g15kcal1.6g0.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.8g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g106kcal11.4g2.9g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936