Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 6.2g4.6kcal0.8g0.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Öljy7.4g67kcal0g0g7.4g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g194kcal5.8g39.5g0.7g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Parmesaaniraaste, Tesco25g97kcal8.2g0g7g0g
Basilika, kuivattu 0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g733kcal30.2g80.4g30.2g5.4g
Valittu annoskoko130g367kcal15.1g40.2g15.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna65g183kcal7.6g20.1g7.6g1.4g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906