Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 56g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Naudan paistijauheliha, Pirkka50g84kcal10g0g5g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g13g38kcal0.5g0.7g3.6g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)5g14kcal0.7g0.2g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g308kcal23.6g8.2g19.6g2.4g
Valittu annoskoko130g154kcal11.8g4.1g9.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g77kcal5.9g2.1g4.9g0.6g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242