Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g2.5g18kcal0g0g2g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 98g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g265kcal3.2g11g22.2g3.8g
Valittu annoskoko130g133kcal1.6g5.5g11.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna65g66kcal0.8g2.8g5.6g1g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768