Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g67g113kcal12.7g0g6.7g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g21g29kcal0.6g0.4g2.7g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g6g15kcal1g0.1g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g363kcal32.2g4.6g23g1g
Valittu annoskoko130g182kcal16.1g2.3g11.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna65g91kcal8.1g1.2g5.8g0.3g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339