Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Punajuuri 78g30kcal0.8g5.4g0.2g2g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g28g85kcal5.9g0.3g5.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 6.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g6.6g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pinjansiemenet, Parrots7.8g49kcal2.3g1g4.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g352kcal18.4g16.4g22g5g
Valittu annoskoko130g176kcal9.2g8.2g11g2.5g
Annoskoko puolitettuna65g88kcal4.6g4.1g5.5g1.3g
Arvot/100g100g135kcal7.1g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252