Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.8g8.5kcal0.2g0.7g0.5g0.2g
Tomaatti 63g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g25g2.5kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g18g44kcal2.8g0.3g3.5g0g
Basilika, tuore13g5kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g153kcal8.2g9g8.8g4g
Valittu annoskoko130g77kcal4.1g4.5g4.4g2g
Annoskoko puolitettuna65g38kcal2.1g2.3g2.2g1g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.5g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059