Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g42g33kcal4.6g1.2g1.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti3.1g5.7kcal0.1g0.4g0.4g0g
Korppujauho 5.2g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Paprika, punainen10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1g9kcal0g0g1g0g
Basilika, tuore1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g21g5.2kcal0.3g0.9g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g182kcal13g16g6.8g1.8g
Valittu annoskoko130g91kcal6.5g8g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g46kcal3.3g4g1.7g0.5g
Arvot/100g100g70kcal5g6.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99738