Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.7g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5g14kcal1g0g1.1g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g127kcal8g4g8g2.8g
Valittu annoskoko130g63kcal4g2g4g1.4g
Annoskoko puolitettuna65g32kcal2g1g2g0.7g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169