Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta56g84kcal11.2g0g4.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Ketsuppi, meira1.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g204kcal23.4g3.8g10.8g0.4g
Valittu annoskoko130g102kcal11.7g1.9g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna65g51kcal5.9g1g2.7g0.1g
Arvot/100g100g79kcal9g1.5g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160