Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus8.7g31kcal1.2g0g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%22g50kcal6.3g0.5g2.6g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g491kcal22g6g42g3.2g
Valittu annoskoko130g246kcal11g3g21g1.6g
Annoskoko puolitettuna65g123kcal5.5g1.5g10.5g0.8g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994