Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 36g11kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix13g12kcal0.1g2.8g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.6g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Paistijauheliha 10%29g50kcal5.8g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g173kcal12.4g15.2g6.4g2.4g
Valittu annoskoko130g86kcal6.2g7.6g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g43kcal3.1g3.8g1.6g0.6g
Arvot/100g100g66kcal4.8g5.8g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160