Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g28g43kcal3.9g0.7g2.8g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Porkkana, tuore14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Selleri, annos 50g2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g131kcal8.8g10g5.8g1.8g
Valittu annoskoko131g65kcal4.4g5g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g33kcal2.2g2.5g1.5g0.5g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915