Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g31g31kcal6.3g0.7g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Herkkusieni31g4.7kcal0.7g0.2g0.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)31g19kcal0.3g1.4g1.3g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli16g28kcal1.1g0.6g2.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g226kcal17.6g9.6g19g1.8g
Valittu annoskoko131g113kcal8.8g4.8g9.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g57kcal4.4g2.4g4.8g0.5g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.7g7.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522