Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha86g142kcal16.3g0g8.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso4.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]25g83kcal3g0g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g565kcal39g1.4g47.2g1g
Valittu annoskoko131g282kcal19.5g0.7g23.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna65g141kcal9.8g0.4g11.8g0.3g
Arvot/100g100g216kcal14.9g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119