Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 19g20kcal1.6g2.6g0.1g1.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 9g30kcal2.3g4.3g0.2g0.8g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.9g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g152kcal9g20g2.6g6g
Valittu annoskoko131g76kcal4.5g10g1.3g3g
Annoskoko puolitettuna65g38kcal2.3g5g0.7g1.5g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.7g1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829