Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Puolukka19g6.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g9g33kcal1.1g6.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g145kcal2.4g32.4g0.6g2.2g
Valittu annoskoko131g73kcal1.2g16.2g0.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna65g36kcal0.6g8.1g0.2g0.6g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.4g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807